Hvordan foregår det

Når du kommer til clairvoyance i København hos mig, foregår en session ved at jeg lukker øjnene og ligeså stille stiller ind på dig – forestil dig at jeg har en slags “radar-knap” som jeg ligeså stille skruer op for, så jeg kan “zoome ind” på dig og tage et slags mentalt røntgen-billede af dig. Jeg kan mærke stemninger, følelser, se ord,  billeder og små “film” om dit liv her og nu, i fortiden og hvad der venter i fremtiden, hvis du følger “universets” råd.

Jeg fortæller dig hvordan du har det, hvorfor du har det sådan, og ikke mindst hvad du kan gøre ved det. DU skal ikke fortælle MIG noget:-)

Ligeså gerne henviser jeg dig til videre forløb/behandling – men aldrig til specifikke personer eller behandlere, medmindre det er nogen, som jeg har afprøvet på egen krop.

Onlinebooking

Lidt teori om Clairvoyance

Ordet clairvoyance er fransk og betyder klarsyn eller at se klart.
I dag bruges begrebet mest som en fællesbetegnelse for de psykiske evner.

Klar-syn – som er evnen til at se energier.
Klar-hørelsen – som f.eks. er at få beskeder fra den åndelige verden.
Klar-følelsen – hvor den clairvoyante mærker impulser bl.a. fra sin klients aura.

Jeg tror at alle mennesker har evnen i sig fra naturens hånd, en slags “talent-kerne”. Jeg tror dog også på, at nogen kan blive bedre end andre.

Blot fordi jeg har evnen til at male kunst i mig, så bliver der nok aldrig en ny Rembrandt ud af mig – og det er helt ok!
Det er helt som dét skal være.

Psykiske evner

Psykiske evner har altid været omgærdet af mystik, som noget der kun var få udvalgte forundt, men sandheden er, at alle mennesker har evnen til at sanse mere end øjet umiddelbart ser. Alle kender til det at fornemme stemninger hos hinanden eller i de rum vi kommer ind i. For det meste gør vi det ubevidst, men evnen har vi alle, som en naturlig del af vores sanseapparat.

Ligesom nogle mennesker har evner for at spille klaver eller reparere knallerter og har trænet dette, så har vi clairvoyante optrænet vores psykiske evner og øvet os i at blive bevidst om de impulser, der modtages fra klienten.
Desuden benytter vi clairvoyante os bevidst af en forbindelse til den åndelige verden. Som med alt andet her i livet handler det om træning, træning og t..

Hvad betyder det forskellige?

Mange kan godt føle at det er lidt af en “jungle” at skulle finde rundt i hvad der er hvad, når det kommer til pskykiske evner.

Herunder kommer de allermest almindelige begreber, som du vil støde på:

Session/personlig clairvoyance

Dette taget typisk en ca. 1 time. I clairvoyancen bliver du præsenteret for hvad den åndelige verden mener, du skal have at vide lige nu. Lige fra hvor du står i dit liv, hvordan du kommer videre, fortidens indflydelse på nutiden, til hvilke muligheder der ligger for dig i fremtiden. De fleste klienter oplever, at det problem de har lige her og nu, også er det problem, som den åndelige verden mener, de skal have noget at vide om.

Karmasitting

Den clairvoyante fortæller om dele eller hele livsprocesser fra dine tidligere liv, som vil kunne henføre til dit nuværende liv som røde tråde, der giver dig forståelse for, hvorfor du har det som du har det, og reagerer som du gør i nuværende liv.

Kontakt til afdøde

Nogle clairvoyante arbejder kun med at skabe forbindelse til en afdød. For at skabe kontakt til en afdøds sjæl, kan den clairvoyante evt. bruge et fotografi eller en genstand der tilhørte afdøde. De fleste skal bruge den afdødes navn samt alder, da vedkommende gik bort. Dette hjælper til at skabe kontakt til den afdøde.

Jeg personligt ønsker INGEN information inden dit besøg, det er vigigt for mig at vide så lidt som muligt. Ovennævnte oplysninger bedes du venligst først give mig, når du ankommer.

Psykometri

Når du berører ting som penge, ure, ringe, papir etc. afsætter du et “energi-aftryk”. Dette aftryk kan den clairvoyante “aflæse” og bruge til at forklare om din fysiske/følelsesmæssige tilstand.

Redskaber – læse i sand, vand m.m.

Den clairvoyante kan anvende forskellige fysiske redskaber til at udføre clairvoyance. Nogle bruger tarot-kort, men også både sand, vand, blomster, papir, silkebånd, kaffegrums m.m. kan benyttes. Disse redskaber bruges som hjælpemidler til clairvoyancen.


Kontakt med Spøgelser/husrensning/spøgelsesforløsning

Som følge af Tv-serien ‘Åndernes Magt’, har en hel del mennesker fået troværdige beretninger om spøgelser og ånder direkte ind i dagligstuen og har således i en eller anden grad, været nødt til at forholde sig til disse begreber. Det blev pludseligt legalt at snakke højt om underlige fornemmelser og mystiske oplevelser, og mange har måtte erkende, at de har problemer med noget, som de ikke kan forklare og måske endda ikke engang tror på.

Efter TV2′s udsendelse ‘Åndernes Magt’ og dengang TvDanmarks ‘Fornemmelse for Mord’, har der været en del fokus på uforklarlige hændelser og ‘noget’, som ikke skal være der… Hvis du føler dig plaget af dårlig energi eller af noget der ikke skal være der, er der måske en helt naturlig forklaring.

Det kan være en afdød, ‘som hænger fast’ i den fysiske verden og som af den ene eller anden årsag, ikke kan komme videre ved egen hjælp. Problemet kan afhjælpes ved at få sendt den afdøde videre (over på den anden side) og derefter rense boligen for dennes energi. Dette foretager den clairvoyante enten alene eller sammen med en kollega.