Jeg tilbyder

Clairvoyance fortid / nutid / fremtid

Råd og vejledning om sorg, krise, parforhold, arbejde m.m.

Onlinebooking

Kontakt til afdød

Kontakt med en savnet pårørerende.

Onlinebooking

Optagelse af Sessionen

LydfilHele sessionen bliver optaget og gemt som mp3-fil, som du nemt downloade til din egen computer inden 14 dage – kvit og frit! Du får tilsendt en mail fra og så åbner du blot denne mail og klikker på linket, der er heri. Dette er en nem og bekvem løsning for alle:-) Bemærk dog at der kan gå et 1-3 dage, før du modtager dit link. Det er desværre ikke muligt at optage sessionen, hvis den foregår over telefonen.

 

Par- eller familie session

Et alternativ til parterapi eller familieterapi. Jeg kan lynhurtigt “se” hvad problemerne imellem jer er, så I kan få råd og vejledning med det samme.

Onlinebooking

Husrensning

Booking via sms til 29700895

Rensning af dit hjem for dårlige energier eller "ubudne gæster".

Rådgivning via telefon 

Booking via sms til 29700895

Hvis du er bosat langt fra København eller i udlandet, er en telefonseance en alternativ mulighed. Jeg kan sagtens sætte mig ind i, at det kan lyde helt vanvittigt, men for mig er beskederne de samme, ligeledes for de afdøde jeg kontakter. De er ligeglade med om deres elskede pårørende sidder lige foran mig, eller i et telefonrør i den anden ende, i England eller på Langeland. Det er mig der er "mikrofonen". Hvor du/I befinder jer, er sådan set ligemeget. Men igen: Jeg har selv svært ved rationelt at forklare, hvordan det kan lade sig gøre.

Jylland og Fyn 

Booking via sms til tlf 29700895

Da jeg oftere og oftere bliver spurgt, om jeg engang imellem kommer til Jylland eller Fyn, har jeg flettet nedenstående tilbud sammen.

Det kræver dog planlægning i lang tid i forvejen og at man selvfølgelig kan finde enten en hel lørdag, eller en hel lørdag-søndag, hvor alle kan.
Men som man siger: Hvor der er en vilje, er der en vej :-)

Jylland eller Fyn:

 • Saml 3-6 veninder til en clairvoyance eller afdødekontakt session (1400kr eller 1600kr pr person) og del transport-udgifterne til min rejse (ca.1200 kr. retur for benzin og bro tur/retur) samt stil et værelse og to behagelige stole til rådighed, hvor sessionerne kan foregå.
 • Er I 3 veninder, så klarer vi det på en lørdag.
 • Er I 6 stk, så deler vi det over i 3 sessioner lørdag og 3 sessioner søndag.
 • Jeg er ikke i stand til at gennemføre mere end 3 sessioner på en dag.

På ovenstående vis kommer jeg gerne til Jylland, hvor jeg har familie og mulighed for overnatning i Randers området.

Hvis Fyn er det lidt lettere at komme frem og tilbage samme dag, og vi finder ud af det alt efter hvor og hvor mange I er.

Foredrag og gruppe-demonstration

Booking via sms til 29700895

 

Foredrag om ånder og spiritualitet samt klarsyn/gruppe-demonstrationer af forskellig varighed. Kan sættes sammen alt efter ønske. Læs mere for at se eksempler.

 1. Foredrag om mystik og åndelige væsner af ca. 30-40 min. varighed og 20 min. individuel clairvoyance pr.person - pris 500 kr. per person plus transport. Max 6 personer.
 2. Foredrag om mystik og åndelige væsner af ca. 30 min. varighed, husrensing for afdøde og/eller dårlige energier på arbejdspladsen, samt samtale om dette herefter - samlet pris : 2500 kr. + transport.
 3. Foredrag om mystik og åndelige væsner m.m. af ca. 45  min. varighed samt ca. 60 min. gruppe-clairvoyance med små beskeder til deltagerne 6-100 deltagere.

  Pris:

  • 6-12 deltagere: 500 kr per person.
  • 13-25 deltagere: 300 kr per person + transport.
  • 26-50 deltagere: 150 kr per person + transport.
  • 50-100 deltagere: 100 kr per person + transport.

 4. Foredrag om mystik og åndelige væsner af ca. 30 min. varighed,  husrensing for afdøde og/eller dårlige energier på arbejdspladsen, samt samtale om dette herefter og dernæst gruppe-demonstration af clairvoyante evner ca. 30 min - samlet pris: 3000 kr + transport.
 5. Men det kan være noget helt, helt andet også, det finder vi ud af i samråd.

Hjemmeaftener/ Home Parties

Booking via sms til 29700895

 

 1. 30 min. foredrag om ånder og spiritualitet, samt 15 min. clairvoyance per person - min. 5 og max. 8 personer. Pris 500 kr. per person + transport.
 2. Foredrag om mystik og åndelige væsner af ca. 30 min. varighed samt ca. 45 min. gruppe-clairvoyance med små beskeder til deltagerne 6-35 deltagere. 500kr per person, rabat ved flere end 10 personer.