Feedback

Forskellig feedback, som jeg har fået gennem tiden.

Kære Pia, Selvom vi efterfølgende har haft en session over telefonen, så vil jeg alligevel lige skrive en mail til dig. Jeg er så taknemmelig for vores samtale og din hjælp, som jeg fik i maj 2018. Du gav mig det sidste skub til at forlade min (faktisk psykisk voldelige) kæreste og flytte hjem til Fyn igen. Efter 14 dage på Fyn, møder jeg en fyr. En fyr som passede perfekt på det du beskrev. Troede jeg skulle have noget med ham, jeg selv havde luret lidt på, men i stedet dukkede der en 2 år yngre fyr op. En der var god til at lave mad og rydde op – præcis som du beskrev ham ;-) Der gik ikke længe før vi var et fast par og det er vi stadig. Han er det sødeste og mest kærlige - Og som du selv sagde, sådan en jeg fortjener. Desværre går jeg stadig ledig, men der skal nok dukke noget op til mig i 2019. Jeg vil bare sige mange tusind gange TAK! Mit besøg hos dig ændrede mit liv fuldstændig og du gav mig det sidste skub til at træffe de store beslutninger. Så jeg vil ønske dig og din familie rigtig godt nytår.

Vicky Elgaard

Jeg er kommet et par gange hos Pia, min kæreste har det med at sende mig til hende, når jeg engang imellem går og grubler over noget. Pia ser alt og siger tingene ligeud, og jeg går altid derfra med en afklaring af hvad jeg skal gøre i den pågældende situation. Pia er nærværende og virkelig dygtig. De varmeste anbefalinger herfra!

Ninna Veksø

Hej Pia. Jeg er så glad for de ord du gav mig for nogle måneder siden. At du kunne beskrive mig sådan er utroligt, men de råd du gav mig, fik mig til at indse mit eget ansvar for min lykke, ikke kun mine omgivelsers ansvar. Jeg har taget nogle goder beslutninger for min fremtid nu og begynder allerede nu at føle mig "lettere". Tusinde tak! Kærlig hilsen fra mig.

Mira

Efter min mening er Pia den dygtigste clairvoyant i hele Danmark, jeg troede ikke man kunne finde en som hende, der er så levende, nede på jorden og sender en flyvende ud af døren, men også temmelig rundforvirret, fordi man ikke troede at man kunne få SÅ meget ud af at besøge en clairvoyant! I kan godt skynde jer at booke en tid! Hanne

Hanne Vestergaard

Kære Pia, Jeg var til en clairvoyance og kontakt til afdøde hos dig den 2. juni 2015. Kontakten til afdøde var helt fantastisk - tak for det. Det har hjulpet mig meget i den efterfølgende tid ... Jeg havde været arbejdsløs i nogle måneder, inden jeg kom til dig. Jeg var ret bekymret omkring muligheden for at få nyt arbejde. Uden at fortælle dig dette, bad du mig om at slappe af omkring min situation, for jeg ville få et arbejde ultimo 2015. Ikke gennem en ansøgning, men gennem netværk. Du sagde også, at jeg ville få et job i en virksomhed, hvis navn begynder med G. Da jeg gik hjem fra clairvoyancen, kunne jeg mærke min bekymring slippe lidt, og jeg besluttede at nyde sommeren. Jeg søgte naturligvis stadig arbejde gennem stillingsannoncer, meldte mig til et netværk for arbejdssøgende, oprettede en profil på LinkedIn og gjorde opmærksom på min situation på Facebook. I oktober 2015 blev jeg kontaktet af en virksomhed, som havde set min profil på LinkedIn. Virksomhedens navn begyndte med G -jeg var ved at falde bagover!! Så kære Pia, nu arbejder jeg på 9.måned i virksomhed G, og jeg har det så godt! Hvordan du kunne fortælle mig dette så lang tid i forvejen, ved jeg ikke. Men jeg bøjer mig i støvet for din fantastiske evne.. Kærlig hilsen Karina"

K.

Skønne Pia.. jeg vil bare fortælle dig at jeg i øjeblikket tænker rigtig meget over de seancer vi havde - det er ikke sikkert du husker det - men i vores første seance sagde du til mig at jeg ikke fik børn med T. - du kunne godt se det ikke passede mig, så du sagde "Nanna jeg siger det jeg ser - ikke det du gerne vil høre" Sidste sommer gik T.og jeg fra hinanden - vi kunne ikke forene det vi gerne ville. Idag er jeg lykkelig med C. - som jeg faktisk ikke er i tvivl om skal være far til mine børn. Jeg har sådan en følelse af at det faktisk snart er på vej. Tak for dig - og tak for dine evner.. Jeg håber at du har det dejlig. ❤️

Nanna

Kære Pia. Tusinde tak for din session i fredags, jeg kan ikke beskrive hvilken stor lettelse og glæde der var at få kontakt til min elskede mormor. Du er hjertevarm og beskrev/gengav hende så jeg var ved at falde ned af stolen. Jeg kan varmt anbefale Pia!

Karin Vendelby

Hej Pia. Jeg vil bare fortælle dig, at jeg nu er erklæret rask og uden yderligere celleforandringer, præcis som du sagde, og derfor vil jeg nu gå videre ud i livet med din konstruktive feedback og hjælp,som er kommet til at betyde SÅ meget for mig. Gud hvor du ramte plet! Sidder og hører lydfilen og kan næsten endnu bedre tage dine informationer ind, nu hvor jeg sidder alene. Jeg er vel nok glad for at min ven anbefalede dig!” Knus

Maria Hansen

Kære Pia Tusinde tak for en fantastisk sitting i lørdags, kan næsten ikke få armene ned. Du er et behageligt og meget vidende menneske, tak for din hjælp. Der er nu næsten gået en uge, og jeg har fået det så godt, du har lige præcist ramt så meget plet med mine oplevelser. Da jeg lyttede på lydfilen sammen med min mand, fik jeg gåsehud. Du anede intet om mig. Du har en gave som jeg ved du passer på. Jeg har aldrig villet på et kursus vedr. clavoriance, men da jeg så, at du udbød kurset, var jeg ikke i tvivl, så nu har jeg meldt mig, du er et meget fantastisk menneske – og jeg er sikker på, at jeg er i gode hænder, glæder mig til at se dig. - Kærlig hilsen

Anitta Limkilde-Kjær

Jeg kan kun abefale Pia Neves. Jeg har været til mange clairvoyante gennem de sidste 20 år, men ingen har kunne "se mig" som Pia. Jeg gik derfra første gang og følte at jeg pludselig kendte mig selv igen.Jeg har været hos Pia med ca.5-10 måneders mellemrum de seneste 5 år og jeg må sige, at 99,9% af alle forudsigelser, er kommet til at ske. Besøg hende!:-)

Kim Seidelin